måndag 7 mars 2011

!!INFO OM UTBYTET HDK/SCHILLERSKA 2011!!!

Vi ses som sagt den 21 Mars klockan 09:00 - 12:00. Då ska ni ta med er ett välplanerat lektionsförslag per grupp. Det innebär att ni inte bara planerat lektionen i tanken, utan även genomfört den i gruppen. (Alltså testat era tankar i er grupp på 2 till 3 personer.)
Er lektion kommer att grupphandledas under dagen, detta för att hela klassen ska kunna ge respons till alla grupper. Ytterligare handledningstillfällen samt viktiga datum presenteras under dagen.


OBS - Under utbytesdagen är det viktigt att vi är tydliga med vilka vi är och vart vi kommer ifrån. Därför ska vi alla ha likadana tröjor/ t-shirtar. Eftersom vi inte har någon budget får alla i ansvar att på eget bevåg införskaffa en orangefärgad överdel. Jag och Emma samlar in plaggen i slutet av april, MEN börja redan nu leta efter en tröja som ni trivs med. :)

Soliga hälsningar / Malin och Emma

2 kommentarer:

  1. he hey!

    Samlar in plaggen? What does it mean?

    Mvh!

    Kajsa

    SvaraRadera
  2. hm, jag undrar samma som Kajsa. ..Och det går inte att välja en annan färg (röd, blå, grön?) som man kanske redan har hemma så slipper vi spendera vårt lilla csn på en tröja man kanske bara har en gång? Eller är det bara jag som aldrig ägt en orange tröja?

    Annars Jättekul att vi får möjlighet att göra detta!

    M v h, Hanna

    SvaraRadera